6/22/16

Cap a una educació de qualitat



Una gran majoria de la societat valora com a molt important l’educació per futur personal i professional dels nostres infants i joves i d’aquí que l’escola de qualitat sigui un bé demanat cada vegada més.
Els nostres governant saben això i diuen i repeteixen que creuen que l’educació ha de ser una prioritat en els objectius a aconseguir.
Dissortadament d’educació de qualitat és costosa i qualsevol millora representa realitzar inversions econòmiques que sovint són insuficients.
Per això i perquè aviat es fa evident que els resultats en educació es manifesten a mitjà o a llarg termini, els polítics que volen efectes ràpids desisteixen dels canvis necessaris i es conformen en la implementació de projectes de curta durada que són insuficients per a modificar les mancances principals del nostre sistema educatiu.
Hem de revertir aquesta tendència i aconseguir que les inversions en educació vagin dirigides als elements que constitueixen els fonaments de la millora de la qualitat: millors docents, millors directius, millors equips i millors projectes educatius.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

LES NIMFES

Les nimfes són divinitats de la natura de la mitologia grega i la mitologia romana venerades com a genis femenins de les fonts, dels mar...